HOT Fitness - шаблон joomla Joomla

Τηλέφωνο μας: 24410-20634

Top Exercices

exercices

Απέφυγε τη ρουτίνα και αύξησε την όρεξή σου για γυμναστική με τα  προγράμματα που θα βρεις στο γυμναστήριο exercise.

προγράμματα

Taekwondo

Taekwondo

Το Tae Kwon Do είναι μια πολεμική τέχνη/ άθλημα. Χωρίζεται σε δύο είδη, στο WTF (World Taekwondo Federation) και στο ITF (International Taekwondo Federation). Η ομοσπονδία του WTF είναι ο δημιουργός του Ολυμπιακού Αθλήματος. Ως στόχο, έχει όχι μόνο την γνώση της πολεμικής τέχνης, αλλά και την άθληση ακίνδυνα μέσω κανόνων και προστατευτικών. Η εξάσκηση του TKD γίνεται σε δύο διαφορετικά κομμάτια, το παραδοσιακό και το αγωνιστικό. Το παραδοσιακό κομμάτι έχει να κάνει με τις ρίζες της πολεμικής τέχνης. Τεχνικές αυτοάμυνας (Haboon Girugi) , λαβές (Ho sin sul) , παραδοσιακές φόρμες ή αλλιώς γνωστές ως σκιαμαχία (Poomsae) είναι η βάση του TKD.

Το αγωνιστικό κομμάτι είναι ο πυρήνας του αθλήματος. Με έναν πλήρως προστατευτικό εξοπλισμό και την καθοδήγηση των κανόνων της ομοσπονδίας, ο αθλητής δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο είτε για την εξάσκηση είτε για την συμμετοχή του σε ομοσπονδιακούς αγώνες. Η δύναμη που φέρνει αυτά τα δύο τόσο διαφορετικά κομμάτια σε ισορροπία, είναι το πνεύμα και οι αρχές του TKD. Σεβασμός στον συνάνθρωπο αλλά και στον ίδιο τον εαυτό μας , πειθαρχία , θέληση και αυτοέλεγχος.

Το TKD απευθύνεται σε όσους έχουν ηλικία 5 ετών και άνω. Ανάλογα την ηλικία αλλάζει και ο τρόπος διεξαγωγής της προπόνησης. Επίσης, ένας άλλος μεγάλος παράγοντας είναι και η κλήση που έχει ο μαθητής, όπως και ο λόγος για τον οποίο διάλεξε να ασχοληθεί με το TKD. Αναμφίβολα το TKD βοηθά σε μεγάλο βαθμό τα μικρά παιδιά σωματικά και πνευματικά. Χωρίς όμως να βάζει εμπόδια για μεγάλες ηλικίες. Εκεί όπου ένας νέος έχει την αντοχή, ένας πιο ώριμος έχει την θέληση για κάτι το οποίο συνειδητά ακολουθεί. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που διαλέγουμε το TKD, για αυτοάμυνα ή για πρωταθλητισμό είναι κάτι που θα μας γεμίσει και σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας για να μπορούμε να συνεχίσουμε την ζωή μας δυναμικά.

Η ιστορία του T.K.D. αρχίζει από την δημιουργία της αρχαίας Κορέας. Ψάχνοντας τις ρίζες της πολεμικής τέχνης, ταξιδεύουμε στα τρία βασίλεια πριν την ενοποίηση της Κορέας. Τα τρία αυτά βασίλεια ήταν τα Paegege, Gogoreo και Silla. Μετά από πολυετής πολέμους το βασίλειο των Silla, το οποίο ήταν και το μικρότερο κατάφερε να νικήσει και να πετύχει την ενοποίηση. Το μυστικό όπλο των Silla ήταν μια πολεμική τέχνη με το όνομα HWORANG DO. Το HWARANG DO ήταν το "αμάλγαμα" τοξοβολίας ,σπαθασκίας, ιππασίας και της Αμυντικής πολεμικής τέχνης SOOBAK DO .

Με την πάροδο του χρόνου έχουμε πολλές διαφορετικές πολεμικές τέχνες έως το 1955 όπου η Ν. Κορέα απελευθερώνεται από την Ιαπωνία. Οι σχολές στην Κορέα αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια πολεμική τέχνη ως φόρο τιμής στην ελευθερία τους. Με πρωτεργάτη τον στρατηγό Choi Hon Hi δημιουργούν το Tae Kwon Do. Μετά από 20 χρόνια δημιουργείται η ομοσπονδία W.T.F. Το 1996 είναι η πρώτη φορά που γίνεται δεκτό ως άθλημα επιδείξεων σε ολυμπιακούς αγώνες και το 2000 γίνεται ολυμπιακό άθλημα. Έκτοτε, η αγάπη που έδηξαν οι Έλληνες, το έχει αναδείξει ως ένα άθλημα με επιτυχίες σε πολλές διοργανώσεις.

 

kapste-lipos

Κάψτε Λίπος !!!

Μάθε για το απόλυτο 10λεπτο πρόγραμμα προπόνησης, για να κάψεις λίπος, να χτίσεις μυς και να μη βαρεθείς ποτέ.

Αερόβια

Αερόβια

Αερόβια άσκηση

Είναι ιδανικός τρόπος για καύση λίπους σε παχύσαρκα –υπέρβαρα μη προπονημένα άτομα, γιατί κατά την διάρκεια της άσκησης και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα μετά από αυτήν υπάρχει αυξημένη λιπόλυση, αυξημένη δηλαδή παρουσία λιπαρών οξέων στο αίμα που κινητοποιούνται από το περιττό λίπος του σώματος και καίγονται για την παραγωγή ενεργείας. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν ένα άτομο σε ηρεμία καίει περίπου 1 θερμίδα το λεπτό (1 kcal/min) και το 60-75% προέρχεται από καύσεις λίπους, σε ένα άτομο προπονημένο αερόβια περίπου το 75-100% θα προέρχεται από καύσεις λίπους. Αλλά και κατά την διάρκεια της ίδιας της αερόβιας άσκησης  χρησιμοποιείται περισσότερο λίπος από το ήδη αποθηκευμένο περιττό, με αποτέλεσμα το χάσιμο του βάρους, λίπους και πόντων.

Περισσότερα...

Κάψτε Λίπος !!!

Ομαδικά

 Ομαδικά

Περισσότερα...

Οι Συνεργάτες μας

adidasconversepumamizunolottonikespaldingkappaumbro

Γιατί Το Γυμναστήριο μας

Η πολυετης εμπειρια μας στο χωρο,μας επιτρεπει ν'αναλαβουμε το ατομικο σας προγραμμα ασκησεων και διατροφης
και να σας οδηγησουμε στην επιτευξη των στοχων σας.Ποικιλα πρωτοποριακα προγραμματα λειτουργουν στις αιθουσες
του γυμναστηριου μας παραλληλα με το πτοσωπικο σας προγραμμα εκγυμνασης και σας δινεται η δυνατοτητα να ανακαλυψετε
το βασικο σας μεταβολισμο.

Πού Είμαστε

Ωρες Λειτουργίας

Δευτέρα
9 ΠΜ - 23 ΜΜ
Τρίτη
9 ΠΜ - 23 ΜΜ
Τετάρτη
9 ΠΜ - 23 ΜΜ
Πέμπτη
9 ΠΜ - 23 ΜM
Παρασκευή
9 ΠΜ - 23 ΜΜ
Σάββατο
9:30 - 12:00 ΜΜ 5:00 - 9:00 ΜΜ
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΟ

Από το γυμναστήριο